S E T G E L U I D

SUBHUMAN


Wanneer een globale pandemie uitbreekt wordt de mensheid zwaar op de proef gesteld. Miljoenen mensen sterven en zij die overblijven raken verdeeld in twee kampen: de bovenkant van de samenleving en de ‘subhumans’. Lucius behoort tot de bovenkant, maar stelt zijn leven in de waagschaal voor de ander.

CHECKEN OF SKIPPEN


Hans van der Togt is weer terug op de buis. De presentator, bekend van Het Rad van Fortuin, moet televisiekijken weer leuk maken. Hans vertelt hoe hij Guidinc-kijkers voortaan door de wirwar van streamingdiensten gaat leiden. TV is hartstikke dood. Guidinc!

VOLT


De Volt commercial voor politieke zendtijd. Wij zijn Europa, Wij zijn Volt. Volt is een Europese partij en die gelooft in een gezamenlijke toekomst en dat we de huidige politieke uitdagingen samen als Europeanen moeten oplossen. Grensoverschreidende uitdagingen vragen om Europese oplossingen.

WHERE THE BIRDS GO


De 11-jarige Mano probeert tijdens een verre reis met zijn ouders een traumatische gebeurtenis uit het verleden te verwerken. Eenmaal aangekomen op bestemming, slaan ze hun kamp op. De volgende ochtend als ze wakker worden, blijkt de vader van Mano, Adelin, verdwenen te zijn. Mano besluit hem te gaan zoeken en komt tijdens deze zoektocht meer te weten over de gebeurtenissen van vroeger én over zichzelf.

HET AARDBEIEN MYSTERIE


In de tuin van Jurre groeit een bijzonder plantje. Een plant met ogenschijnlijk magische aardbeien. Maar als van de een op de andere dag aardbeien beginnen te verdwijnen, staat zijn wereld op z’n kop. Een reeks absurde gebeurtenissen volgt… maar wie zit er achter de verdwijningen?

FABRIQUE


Het wachten bij de kaartverkoopautomaten voor de Amsterdamse bus, tram en metro moet binnenkort tot het verleden behoren. Samen met het GVB ontwierp Fabrique gebruiksvriendelijkere automaten. Het hoofddoel: snellere doorstroming.

OPERA IN DE RIMBOE


Een film over bewoners van de wijk Floradorp (Amsterdam Noord) die voorheen vooral bekend waren met André Hazes en Willy Alberti, maar door mee te doen aan een opera ineens in de ban raken van Mozart, Verdi en Puccini.

TOM & YURI EXTRAVAGANZA


DE TOM EN YURI EXTRAVAGANZA is een korte sketchshow van Orgaanklapleden Jeff Tropicana (Tom Eysink Smeets) & Jim Holland (Yuri).